Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Podcast, övriga (utländska)

Kollapsa
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Visa
Clear All
Nya inlägg

  • Podcast, övriga (utländska)

    I detta ämne samlas utländska podcasts/poddar.


    Nyckelord: pod poddar podcast lyssna​

  • #2
    Firefighter Training Podcast with Peter Lamb

    För dig som vill fördjupa sina kunskaper om brandmansutbildning, säkerhet och aktuella händelser är det här podden för dig. Programledaren är Chief Peter Lamb, en 35-årig veteran från brandförsvaret. Utöver att vara författare har Chief Lamb föreläst nationellt om en mängd olika ämnen, inklusive taktik, incidentledning, utbildning och operativ räddningstjänst.
    Lyssna här > > >

    Kommentera


    • #3
      Firefighter Cancer Consultants

      En podcast som främjar hälsa och välbefinnande för brandmän över hela världen.
      Lyssna här > > >

      Kommentera


      • #4
        The Firefighter Deconstructed

        Christy Warren, PTSD-överlevande och pensionerad brandchef, gräver i hur jobbet kan påverka vår mentala och känslomässiga hälsa, de efterföljande fysiska symtomen och hur man hanterar det.
        Lyssna här > > >

        Kommentera


        • #5
          Code 3 Podcast

          Denna podcast hålls av den prisbelönte journalisten Scott Orr, som har bevakat brandmän/sjukvårdare/polisen under större delen av sin 30-åriga karriär inom nyheter. Dessa små episoder är inte bara för brandmän utan också för dem som är intresserade av att veta vad som krävs för att vara inom detta område. Följ med Scott när han intervjuar en mångfaldig grupp individer som är involverade i brandförsvaret, från chefer till ’probies’ till ingenjörer. För att få ut mesta möjliga information och resurser från denna podcast, gå över till deras webbplats. Där kan du hitta alla avsnitt tillsammans med information om varje gästtalare och de böcker/artiklar de har skrivit.
          Hemsida > > >
          Lyssna här > > >

          Kommentera


          • #6
            Firefighter Toolbox Podcast

            Denna podcast innehåller intervjuer med brandmän, ledare och experter för att lära sig vad som krävs för att bli en bra brandman och ledare. För dem som vill utöka sin kompetens, syftar denna podcast till att ge de rätta verktygen så att du kan bli den bästa brandmannen och ledaren du kan vara. Firefighter Toolbox har som mål att ge brandmän "positiv energi och resurser att dela med sin station, besättningar och yngre brandmän för att förstärka och komplettera lektionerna och utbildningen som undervisas på stationen.
            Lyssna här > > >


            Kommentera


            • #7
              The NFPA Podcast

              NFPA Podcast är en podd för blåljus-personal att hålla sig uppdaterad om el-, brand- och livssäkerhet. Hör djupgående konversationer med människor ute på fältet om hur de möter nya utmaningar och håller koll på ny teknik för att hålla världen säker.
              Lyssna här > > >

              Kommentera


              • #8
                Wildfire Lessons learned center Podcast

                Vi diskuterar olyckor, incidenter, innovation, effektivitet och precis vad som helst för att hjälpa till att avslöja risker och förbättra prestandan inom wildland fire service.
                Lyssna här > > >

                Kommentera


                • #9
                  On the line

                  Den här podden är anpassad för dagens vildmarksbrandmän (wildland firefighters). Få de senaste nyheterna om träning, tips och utbildningsinformation om vad du kan förvänta dig som brandman i vildmarken. Tillsammans med nya gäster varje avsnitt diskuterar de varje aspekt av detta farliga jobb.
                  Lyssna här > > >

                  Kommentera


                  • #10
                    Side Alpha

                    FireRescue1.com’s podcast. Side Alpha sätter fokus på brandkårsledare och nya ledare när de diskuterar heta ämnen som brandmän står inför idag.​


                    Lyssna här > > >

                    Kommentera


                    • #11
                      Off Duty classic podcast

                      Denna podcast är för dig som vill varva ner och koppla av efter en stressig dag på jobbet. Off Duty är en lättsam talkshow som ger insikt i verkliga brandmäns liv och sinnen. Idén om podden började vid brandstationens soffbord och den kommer att få dig att känna att du bara pratar avslappnat med vänner.
                      Lyssna här > > >

                      Kommentera


                      • #12
                        Fit to fight fire podcast

                        Den här podden utforskar olika ämnen genom att fråga lyssnarna: "Skulle du vilja att du räddar dig?". Programledarna John Spera och Tom Johnson startade denna podcast 2017 för att de insåg att det fanns ett överflöd av material om att leda andra, men inte så mycket om att leda dig själv. Denna podcast fokuserar på att hjälpa brandmän att ta personligt ägande och ansvar för att bli framgångsrika ledare både på brandstationen och i deras personliga liv.
                        Lyssna här > > >
                        ​​

                        Kommentera


                        • #13
                          Journeyman Firefighter Podcast

                          Detta är en podcast som efterliknar känslan av att prata med dina vänner runt soffbordet på brandstationen. Häng med värdarna Kiel Samsing, Grant Schwalbe och Andrew Zysk när de intervjuar brandkårspersonal från olika bakgrunder och positioner.​
                          Lyssna här > > >

                          Kommentera


                          • #14
                            DTFF: The Volunteer Firefighter Podcast

                            Är du frivillig brandman? Då är det här podden för dig. Lyssna på en grupp frivilliga brandmän på landsbygden. De diskuterar hur deras avdelning arbetar tillsammans för att förnya, anpassa och övervinna de utmaningar de möter både på och utanför brandstationen. Volunteer Firefighter Podcast skapades när grundarna insåg att det fanns en "ganska stor lucka i information för volontäravdelningar." Den här podden tittar på ämnen ur ett volontärperspektiv, vilket skiljer dem från andra brandbekämpningsprogram.
                            Lyssna här > > >

                            Kommentera


                            • #15
                              After the fire Podcast

                              Firefighter Post-Line Of Duty Death (LODD) podcast som återupplever berättelser och intervjuer med ämnesexperter kopplade till LODD-incidenter. Målet med After The Fire är att lära av oavsiktliga utfall av dessa olyckliga händelser.
                              Lyssna här > > >

                              Kommentera

                              Annonser

                              Kollapsa

                              Working...
                              X